Afspraak maken

 

 

RAADPLEGING OP AFSPRAAK

U kunt op korte termijn bij ons terecht op het spreekuur. Consultaties gebeuren steeds op afspraak. Dit kan telefonisch (014/89.44.45) of online.  Door op afspraak te werken, wordt de wachttijd in de wachtzaal verkort, wat niet wil zeggen dat u nooit moet wachten. Er kunnen zich in een huisartsenpraktijk altijd dringende situaties, die voorrang moeten krijgen, voordoen.

Indien u denkt zelf dringende hulp nodig te hebben, kan u best telefonisch contact opnemen.

Indien u een langere raadpleging wenst (bv. voor een kleine ingreep) gelieve dit dan telefonisch te melden zodat we hiermee rekening kunnen houden.

Kan u uw afspraak niet kan nakomen, gelieve deze dan ook zo snel mogelijk te annuleren, zo geeft u iemand anders de kans om op dat moment op raadpleging te komen.

Komt u met 2 personen, gelieve dan 2 opeenvolgende afspraken te maken.

HUISBEZOEK

Het onderzoek in de consultatieruimte heeft zowel voor de huisarts als voor u het meeste voordeel: het dossier is bij de hand en het onderzoek gebeurt in goede omstandigheden: op een onderzoekstafel, bij ideale belichting en met alle noodzakelijke apparatuur bij de hand. Daarom vragen wij u om zoveel mogelijk in de praktijk op raadpleging te komen.

Wanneer u niet zelf naar de praktijk kan komen (ernstige ziekte, bedlegerig of minder mobiel),  bezoeken onze huisartsen u ook thuis .  De huisarts die op dat moment huisbezoeken aflegt, komt dan bij u langs. Huisbezoeken kunnen alleen telefonisch aangevraagd worden (014/89.44.45) en bij voorkeur tussen 8u00 en 11u00.

Onze dokters leggen huisbezoeken af in volgende gemeenten: Olmen – Balen – Rosselaar – Hulsen – Meerhout – Ham – Mol (ten zuiden van de ring)

MEDISCH PEDICURE

Afspraken met de medisch pedicure regelt u  rechtstreeks met haar, telefonisch 0474/54.81.75 of online: Meer info.